کل اخبار 569 اخبار امروز : 3
  • تاریخ : یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 4 - May - 2025
  • ساعت :

    تهران در برابر تهدیدها آماده است؛ هشدار فرمانده پیشین سپاه به واشنگتن

    فرمانده پیشین سپاه پاسداران تأکید کرد: ایران حسن نیت خود را برای مذاکره ثابت کرده، اما سردرگمی دولت ترامپ که تحت تأثیر نتانیاهو و نئوکان‌هاست، مانع پیشرفت توافق‌ها شده است.
    • به گزارش پایگاه خبری تاف نیوز، محسن رضایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ترامپ پیش از استقرار در کاخ سفید، مدعی شده بود که طرح‌هایی برای پایان فوری و حتی ۲۴ ساعته جنگ‌ها دارد؛ اما جنگ اوکراین ادامه دارد، آتش‌بس در غزه و لبنان شکسته شده و ارتش اشغالگر اسرائیل بخش‌هایی از سوریه را اشغال کرده است.

    او ادامه داد که درخصوص مذاکرات با ایران نیز جمهوری اسلامی ایران جدیت و اراده خود برای مذاکره و توافق را نشان داده است. اما ترامپ و تیم او متأثر از نتانیاهو و نئوکان‌ها هنوز در سردرگمی و آشفتگی به سر می‌برند. ایران برای هر سناریویی آماده شده است. رویارویی با ایران عواقب هولناکی برای آمریکا دارد.

    تعویق مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

    با تعویق مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم تنها سه روز پیش از برگزاری، نشانه‌هایی از افزایش پیچیدگی در روند دیپلماسی دیده می‌شود. هرچند وزیر خارجه عمان دلیل این تعویق را مسائل لجستیکی اعلام کرده، اما هم‌زمانی آن با تحریم‌های تازه آمریکا و مواضع تهاجمی مقامات این کشور، شائبه دلایل سیاسی را تقویت کرده است.

    پس از دور سوم مذاکرات در مسقط، آمریکا چند نهاد ایرانی را تحریم کرد و وزیر دفاع این کشور ایران را به حمایت از انصارالله متهم کرد. این اظهارات، همراه با بازنشر آن‌ها توسط نماینده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا، نشان از نوعی فشار دیپلماتیک هدفمند دارد.

    در مقابل، ایران تأکید کرده که فشار و مذاکره مسیرهای متضادند. سخنگوی وزارت خارجه با محکوم‌کردن تحریم‌های جدید، بر لزوم احترام متقابل و ادامه مسیر گفت‌وگو تأکید کرده است.

    با وجود این چالش‌ها، مسیر دیپلماتیک همچنان باز است، هرچند نشانه‌هایی از کاهش اعتماد و دشواری هماهنگی‌ها دیده می‌شود. این مقطع، آزمونی جدی برای اراده سیاسی طرفین به‌ویژه آمریکا در انتخاب بین تهدید یا گفت‌وگوی سازنده است.

    رد ادعای رویترز درباره توافق هسته‌ای احتمالی

    همچنین برخی از منابع سیاسی صبح امروز در گفت‌وگو با المیادین اخبار منتشر شده از سوی خبرگزاری رویترز در خصوص جزئیات توافق هسته‌ای احتمالی میان ایران و آمریکا را رد کردند. این منابع تاکید کردند که روند بازرسی تأسیسات هسته‌ای ایران تنها در چارچوب قوانین بین المللی و حقوق مشروع تهران صورت می‌گیرد.

    خبرگزاری رویترز پیشتر به نقل از سه مسئول ایرانی مدعی شده بود که امکان انتقال ذخایر اورانیوم غنی‌شده و تعدادی از سانتریفویژها به خارج از ایران جزو موارد مورد بحث است.

    به نوشته مهر، در این گزارش ادعا شده است که سقف غنی سازی اورانیوم ۳.۶۷درصد تعیین خواهد شد و تهران به آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای دسترسی‌های گسترده به تأسیسات هسته‌ای خود خواهد داد.

    پیش از این نیز محمدحسین رنجبران، مشاور وزیر امورخارجه در شبکه ایکس نوشته بود: بازرسی از تاسیسات هسته ای ایران فقط مختص بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی است، آن هم فقط در چارچوب مقررات.

    او افزود: برای مثال کاملاً بدیهی است که بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران مختص بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی است که آن هم در چارچوب مقررات و قواعد حقوق بین الملل صورت می‌گیرد.

    نوشته های مرتبط

    تقدیر بانک سپه منطقه لرستان از معلمان لرستانی
    به مناسبت صدمین سالگرد تأسیس بانک سپه انجام گرفت؛

    تقدیر بانک سپه منطقه لرستان از معلمان لرستانی

    همزمان با مراسم گرامیداشت یکصدمین سالگرد تأسیس بانک سپه و روز معلم از سوی بانک سپه منطقه لرستان از معلمان در سراسر شهرستان‌های استان تجلیل شد.

    لرستان زیر سایه خورشید می رود

    لرستان زیر سایه خورشید می رود

    کاروان خدام حرم مطهر رضوی روز جمعه ۱۲  اردیبهشت 1404 وارد لرستان شدند.

    تحلیل احتمال حمله نظامی و جنگ بین ایران و آمریکا
    اختصاصی تاف نیوز:

    تحلیل احتمال حمله نظامی و جنگ بین ایران و آمریکا

    بررسی احتمال درگیری مستقیم نظامی بین ایران و آمریکا نیازمند توجه به عوامل متعدد سیاسی، اقتصادی و امنیتی است. در حال حاضر، سناریوی جنگ تمام‌عیار بعید به نظر می‌رسد، اما تنش‌های محدود و درگیری‌های نیابتی همچنان محتمل هستند. در ادامه، عوامل کلیدی مؤثر بر این احتمال بررسی می‌شوند:

    مشاور رهبر انقلاب: حادثه ای در منطقه در حال رخ دادن است

    مشاور رهبر انقلاب: حادثه ای در منطقه در حال رخ دادن است

    مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: مذاکره به زمان و شرایط بستگی دارد. حالا چرا ما با این چالش در مسئله هسته‌ای مواجه شدیم؟ حقیقتاً این یک مسئله حقوقی نیست، زیرا اگر آژانس نظر می‌داد، دیگر دلیلی برای مذاکره وجود نداشت. ذات این مسئله سیاسی است.

    ارسال دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    برو بالا