لرستان سومین تولیدکننده گردوی کشور شد

استان لرستان با تولید سالانه بیش از ۲۴ هزار تن گردو از سطح زیرکشت ۱۴ هزار و ۶۰۰ هکتار، رتبه سوم کشور را در تولید این محصول به دست آورده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تاف‌نیوز به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی، استان لرستان با تولید سالانه بیش از ۲۴ هزار تن گردو از سطح زیرکشت ۱۴ هزار و ۶۰۰ هکتار، رتبه سوم کشور را در تولید این محصول به دست آورده است.

اقلیم کوهستانی و آب‌و‌هوای معتدل این استان، شرایطی ایده‌آل برای پرورش گردو فراهم کرده و محصول آن به دلیل کیفیت بالا و طعم ممتاز در بازارهای داخلی و منطقه‌ای شناخته می‌شود.

نامدار صیادی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: میانگین تولید گردو در استان ۱.۸ تن در هکتار است و شهرستان سلسله با عملکرد ۲.۲ تن در هکتار بیشترین بهره‌وری را دارد. وی افزود: ارقام عمده گردو در لرستان شامل بذری، ژنوتیپ‌های برتر و ارقام اصلاح‌شده چندلر، فرنور و فرانکت است که با شرایط اقلیمی استان سازگارند.

وی زمان برداشت گردو را از نیمه شهریور تا اواخر مهرماه اعلام کرد و افزود: توسعه باغات، افزایش بهره‌وری و ارتقای عملکرد در واحد سطح از اولویت‌های جهاد کشاورزی لرستان است و استمرار این روند می‌تواند جایگاه استان را در تولید محصولات باغی کشور تقویت کند.